Aday adaylığım sürecinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sosyal medyada kutsal değerlerimizin adı da kullanılarak başlatılan, aslı astarı olmayan, bilgim dışında yapılan ve benim söylemim gibi gösterilen bir paylaşım hakkında Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği’nden suç duyurusunda bulundum.

Manevi değerlerimizi hiçe sayan ve seçim sürecindeki başarımı olumsuz etkilemek için hazırlandığı çok açık olan bu görsel hakkında Siber suçları takip eden birimler tarafından gereken inceleme başlatılmış olup ilgililer bulunacak ve gerekli hukuksal işlemler yapılacağından hiç şüphem yok.

Halkımızın büyük teveccühünü alan ve projelerimle ön plana çıkan aday adayı olarak böyle propagandalarla yara almayacak kadar güçlüyümdür. Malumunuzca bilindiği üzere meyve veren ağaç taşlanır. Eskişehirde 7 milletvekilini de alacağımızı anlayan FETÖ’cü hainler ve bir takim karanlık güçler yine kirli işler içindeler. Sabaha kadar yaptığımız araştırmalar neticesinde bazı isimlere ulaştık ve bu isimleri kıymetli parti büyüklerime ilettim. Bunu yapanları Allah’a havale ediyorum.

Saygılarımla,

Veli Can Tefon
AK PARTİ ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

http://www.tefon.com/wp-content/uploads/2018/05/tefon-ofis.pnghttp://www.tefon.com/wp-content/uploads/2018/05/tefon-ofis-300x300.pngtefonHaberler
Aday adaylığım sürecinde kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından sosyal medyada kutsal değerlerimizin adı da kullanılarak başlatılan, aslı astarı olmayan, bilgim dışında yapılan ve benim söylemim gibi gösterilen bir paylaşım hakkında Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği'nden suç duyurusunda bulundum. Manevi değerlerimizi hiçe sayan ve seçim sürecindeki başarımı olumsuz etkilemek için hazırlandığı...